Vacature: Monteur montage

Bedrijf

Elcon Zaagmachines is een fabrikant van machines. Dit doen we al sinds 1948. In onze 70 jaar zijn we uitgegroeid tot hét adres voor platenzagen wereldwijd. Daarnaast zetten we onze ervaring in bij het ontwikkelen van klant-specifieke oplossingen voor het opdelen van plaatmateriaal.

Als fabrikant maken wij gebruik van een wereldwijd netwerk van dealers. Deze dealers worden door ons zorgvuldig geselecteerd, opgeleid en ondersteund. Samen met onze belangrijkste partnerlanden vormt Elcon een Task-force om met markt-, maar ook techniek gestuurde ontwikkelingen continue verbetering door te voeren in onze productrange.

Functie

Onze fabriek in Leimuiden is verantwoordelijk voor het bouwen van de machines. De diverse teams werken ieder aan hun eigen specialisme. Van onze eigen metaal-bewerkerij, waar de body van de machines wordt vervaardigd gaat het naar onze spuiterij. Daarna werken diverse montage afdelingen samen tot de machine 100% perfect is om naar de klant vervoerd te worden.  Op onze afdeling Afmontage komt uiteindelijk alles samen; hier worden de verschillende assemblies samengevoegd en krijgt de machine zijn uiteindelijke  vorm.

Voor onze afdeling afmontage zoeken we een collega die

  • Graag werkt aan mooie machines
  • Gek is op techniek
  • Goed tekening kan lezen
  • Denkt in oplossingen
  • In teamverband kan werken
  • Voortdurende persoonlijke ontwikkeling beschouwt als een vanzelfsprekendheid
  • Een afgeronde MBO2 / 3 niveau opleiding heeft

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een fulltime functie, werkend onder de CAO voor Metaal en Techniek.
Een prima basis salaris, afgestemd op jouw ervaring.
Pensioenregeling ondergebracht in het PMT
25 vakantiedagen en 13 adv-dagen
Collectiviteitskorting op je zorgverzekering bij Zilveren Kruis

Bekijk de vacature op LinkedIn

Dealer locator